Cart
0 items
No products found...
Wishlist
items
You need to be logged in to use this feature...
Login
Log in if you have an account
Register
By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.
22 Mar 2019

Kom binnen bij Dinkra!

Kom binnen bij bedrijven!

Vanaf maandag 11 maart tot zaterdag 16 maart deed Dinkra mee aan "Kom binnen bij bedrijven"
Een evenement wat georganiseerd werd in Het Groene Hart. Een mooie gelegenheid voor wie op zoek is naar een baan, werkervaringsplaats, vrijwilligerswerk of stage.

Dinkra heeft dit jaar voor het eerst meegedaan in Gouda en wat een hoop aanmeldingen hadden wij. Leuke mensen die op zoek zijn naar een creatieve uitdaging. En ja daarvoor moet je bij Dinkra zijn. 

Inmiddels zijn er 2 vrouwen gestart in ons naaiatelier. Batool is afkomstig uit Syrië en was op zoek naar een werkervaringsplaats. Een dame die echt alles kan naaien en daarnaast ook nog eens een haakexpert is. Ester woont in Gouda en is ook een dame die helemaal thuis is in haken. Ook zij werd blij verrast door onze kleurrijke winkel en was op zoek naar een creatieve vrijwilligersbaan.

Daarnaast is ook Bianca gestart in ons naaiatelier als vrijwilligster. Een creatieve dame uit Haastrecht die van vele markten thuis is. Met haar ervaring in het stempelen op stof gaan er nog heel veel bijzondere creaties aan komen. 

Fijn om Team Dinkra op deze manier te laten groeien. Iedereen is welkom bij Dinkra!

 

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »